Prachtige NRPS kampioensveulens. Palomino, cremello en perli

Prijs: €6.000,00 | Geplaatst: vr, 2024-09-06 16:37

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Leeftijd:
0 jaar
Kleur:
Speciaal / Overige
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Lilly JCS
Vader: 
Cream de Luxe DV
Vader van moeder: 
Klepholm's Ikarios

Direct van fokker, prachtige veulens.

Netjes opgevoed en onderhouden.

Lopen alle netjes mee aan het halster, gewend aan borstelen, voetjes optillen enz.

Indien gewenst kunnen ze in onze kleinschalige opfok blijven staan.

1. CARLÉE`S CHICORY 7 april 2024

Chicory heeft een geweldig karakter en altijd in voor een knuffel, daarnaast beweegt hij ook nog eens erg goed en mooi berg opwaarts. Hij zal uitgroeien tot een grote D pony en heeft de prachtige kleur Perlino.

Op de NRPS keuring in Tolbert werd hij winnaar uit een grote groep all round gefokte hengstveulens, kreeg hij een eerste premie en werd reservekampioen!

Op de nationale keuring werd hij 4de in een sterk deelnemersveld.

Zijn vader is de jonge hengst Cream de Luxe DV (Cassanova du Bois x Veenstra`s Promise. Deze prachtige, 5-jarige rijponyhengst heeft zijn kwaliteit al op indrukwekkende wijze bewezen. Hij werd in 2022 uitgeroepen tot ‘reserve kampioen 3 jarige WPBR hengsten’ en is goedgekeurd bij het NRPS en welsh stamboek. Ook is Cream na het winnen van meerdere selecties reserve kampioen geworden bij Dutch Pony Championship 2023! En niet te vergeten winnaar van de Pluvinel Jonge Talenten Competitie 2023! Cream de Luxe DV beschikt over een werkwillig karakter en een zeer goede rijdbaarheid. Zijn stap wordt gekenmerkt door grote kalmte, ijver en tact. In de draf heeft hij veel elasticiteit en kracht, maar bijzonder opmerkelijk is zijn bergopwaartse galop. Via moederskant (Lilly JCS) zien we als opa Klepholm`s Ikarios, deze van oorsprong Deense hengst staat nu al aantal jaren in Duitsland ter dekking en heeft al meerdere succesvolle nakomelingen gegeven waaronder de dekhengst HAB Grand Coleur. Moeder Lilly is nooit uit gebracht maar is dressuurmatig wel goed opgeleid zowel onder het zadel als aan de hand. Schouder binnenwaarts, travers enz.

Vraagprijs € 6000,00

2. UNADILLA CARLÉE`S YILL 10 mei 2024

Prachtige palomino NRPS merrie, ze heeft een eerste premie, een eerste plaats en werd kampioen spring en eventing paarden op de NRPS keuring in Tolbert.

Yill heeft een mooie bergopwaartse draf en een geweldige galop, ze heeft een goed maar pittig karakter, echt een dame.

Beide ouders zijn röntgenologisch goed gekeurd.

Wij verwachten dat zij een leuk all round paard gaat worden, ondanks dat ze spring gefokt is, zal ze zeker niet misstaan in de dressuurring.

Vaderlijn: X-tra Krem`s Blue Miracle, prachtige cremello welke beweegt met veel souplesse en takt en maakt ook nog eens een goede sprong! Krem x Mc Jonnas x Modern x Satelliet Modern was een gelderse hengst die allround werd ingezet! Prachtige oude bloedlijnen die samengevoegd een toplijn neerzetten.

Moederlijn: Hollywood Carlée`s Ylvi is een bijzonder goed springgefokte KWPN merrie. Ze staat ingeschreven in het A register en is röntgenologisch goed gekeurd. In haar lijnen zitten vele elite voorouders, via moederskant Vacific VDL (elite), Pacific VDL (pref, prest, ster), Ramiro Z, Indoctro. Via vaderskant duits gefokt, Los Angeles(hoofdpremie in Duitsland en goed gekeurd bij meerdere stamboeken, Light on Old goed gekeurd bij meerdere duitse stamboeken en 1.60 gesprongen.

Haar lijnen voeren terug naar onze andere Ramiro Z en Indoctro.

Vraagprijs € 7250,00

3. Texas Carlée`s Nilaya is geboren op 10 april 2023 op de veulenkeuring in Tolbert heeft zij een eerste premie behaald en werd ze reservekampioen.

Voor alle gangen kreeg ze 80 punten!

Ze heeft een goed en vriendelijk karakter en een prachtige cremello kleur.

Haar verwachte eind stokmaat is circa 1.62/1.64, ze staat ingeschreven bij het NRPS in het A register en ze heeft 40% Arabisch bloed en 30% volbloed. Ze is in het bezit van een chip, paspoort en NRPS papieren. Uiteraard volledig geënt, op tijd ontwormd en gaat regelmatig naar de hoefsmid.

Nilaya groeit op in een kleine kudde en komt iedere dag in de hand.

Indien gewenst kan ze bij ons in onze kleinschalige opfok blijven staan.

Vaderlijn:

Fizz Silver Fame part bred Cremello 78,8% OX, 90,12% AA

Gefokt en opgegroeid in Frankrijk Elevage Silver Fame. Fizz heeft een goed en werkwillig karakter welke hij door geeft aan zijn nakomelingen. Hij is voor het leven goed gekeurd en vrij van de erfelijke ziektes CA, SCID en LFS

Vader van Fizz is UDJALI SILVERFAME een schitterende donkere palomino welke al vele nakomelingen heeft gegeven.

Moederlijn:

New York Carlée 's Chanel

Spring gefokte merrie haar vader is Cream on top, zijn vader is Concorde.

Kwpn merrie met PROK en DOC predikaat.

Hogere prijsklasse

Registreer en log in om contact op te nemen met vicky.
↑ Naar het begin van de pagina