Bijrijder/verzorger aangeboden

Prijs: €0,00 | Geplaatst: zo, 2024-09-08 14:36
Images: 

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Haii, ik ben Noor. Ik ben al een tijdje opzoek naar een bijrijd/verzorgpony in de omgeving Bennekom, Ede, Wageningen en Renkum, (verder is bespreekbaar).

Ik ben in oktober 14 jaar oud, ik rijd al 4.5 jaar op manege Quadenoord in Renkum en woon zelf in Bennekom. Verder kan ik bitloos rijden, zonder zadel of met barebackpad, buitenritten, springen en natuurlijk dressuur (L1/L2), ik heb ook wel eens grondwerk gedaan en vind longeren en wandelen natuurlijk ook erg leuk.

Ik heb een best stevige zit en kan zeker wat bokjes uitzitten. Ook heb ik ervaring met hele koppige pony's en heb geduld met onzekere/groene paarden. Ik rijd zelf meestal op een hele koppige en forse merrie van 1.40 (Epril staat bij de foto's) die wel eens weg kan rennen en soms wordt ze een beetje hyper, dus daar ben ik wel aan gewend. Een andere pony waar ik wel eens op rijd is redelijk jong en vindt het erg leuk om je grenzen uit te testen door redelijk veel bokjes in de galop te doen en ineens achteruit lopen etc.

Verder help ik elke zaterdag bij de manege, dus ik kan zeker wat klusjes doen zoals voer maken, hooinetten bijvullen, uitmesten, wonden verzorgen, zadels en hoofdstellen invetten. Ik zal altijd door weer en wind komen.

Ik kan 2 tot 3 dagen in de week helpen, ik denk dat het door de weeks wel eens kan verschuiven, omdat ik nu in de 3e van Gymnasium zit en dus veel huiswerk en toetsen krijg. 
U kunt me bereiken via een pb.
Ik hoor graag van u.

Registreer en log in om contact op te nemen met Noor549.
↑ Naar het begin van de pagina