Shetlander zoekt verzorg(st)er

Prijs: notk | Geplaatst: za, 2024-09-14 11:56

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
8 jaar
Stokmaat:
90 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Ras / stamboek:
Shetlander
Stamboekpapier:
Nee

Voor mijn achtjarige Shetlander zoek ik iemand die mij kan helpen met het geven van de aandacht die hij verdient!

Guus is karaktervolle, aanhankelijke ruin die tijdelijk alleen staat. Omdat ik zelf fulltime moet werken, staat hij het grootste deel van de dag alleen. Daarom zoek ik iemand die hem een aantal dagen per week extra aandacht wil geven.

Vaste klusjes bestaan uit het uitmesten van de paddock en de stal, poetsen, hoefjes uitkrabben, en beweging geven in de vorm van wandelen/longeren/vrijspringen.

Guus is super lief en kijkt niet snel ergens van op. Hij is altijd in voor kroelen en roept vaak om aandacht als hij iemand ziet lopen op het erf. Aan het werk vindt hij iets minder leuk, vandaar dat ik wel iemand zoek die niet bang is van paarden. Als hij niet aan het werk is, geniet hij van alle aandacht die hij kan krijgen.

Op Guusje kan NIET worden gereden ivm lichamelijke bemerkingen. Bij een echte klik en wederzijdse interesse, ben ik eventueel bereid om hem te laten beleren voor een sulky of kar. Verder mag Guus niet zomaar gevoerd worden. Deze regels licht ik graag toe bij een kennismaking.

Ik vraag geen bijdrage voor Guus, maar wel dat je netjes omgaat met mijn spullen en het eerlijk aangeeft als iets kapot gaat. Verder hoef je van mij ook niet heel veel ervaring te hebben met pony's. Ik leg met liefde uit hoe je bepaalde spullen moet gebruiken of hoe je ermee om moet gaan. Als je niet bang bent voor paarden, heb ik ook geen harde eis qua leeftijd. Wel dat je zelfstandig hierheen kunt komen.

Guusje woont in Varik, Gelderland en wordt niet verplaatst.

Kennismaken? Graag! Graag een whatsappje sturen of een berichtje via Bokt. Liever niet bellen ivm werk.

Registreer en log in om contact op te nemen met Django_Mette.
↑ Naar het begin van de pagina